fbpx
28. oktober 2020

Årets Zerokonferanse er perfekt for hjemmekontoret

I høst trenger du ikke reise for å ta del i klimadiskusjonen med næringsliv og politikere fra hele Norge. Vi kommer nemlig til deg i stedet. 

RETT HJEM: I år kan du ta del i klimadiskusjonen fra hjemmekontoret. FOTO: Simon Abrahams

I år blir Zerokonferansen heldigital. 

ZERO tilpasser seg det store hjemmekontor-året, og sørger for du fra 10. til 12. november kan få oppfriskende påfyll av god stemning, inspirerende debatter og tankevekkende presentasjoner, helt uten å måtte tråkke ut av tøflene.  

Se, delta, engasjer deg

Du kan se flere videopresentasjoner i en egen “ZERO-kino” på konferansens nettsider. Du kan få et bredt, globalt perspektiv på hvor klimapolitikken står, og hvordan det påvirker Norge, og du kan også zoome helt inn på ditt eget nærområde og delta i diskusjonen om hvordan din hjemkommune kan bli bedre til klimaledelse. Er du nysgjerrig på hvilken rolle hydrogen skal spille i Norge fremover? Har du engasjert deg i diskusjonen om havvind

Da skal du bare bli der du er, og la Zerokonferansen komme til deg. 

Noe annet enn å se på video

Alt det gode innholdet og de inspirerende verkstedene er nemlig tilgjengelig akkurat der du sitter nå og leser dette (eller hvor som helst ellers du har lyst til å tilbringe noen timer midt i november). Og til deg som lurer: Dette blir noe annet enn å bare kikke på en videooverføring. 

– Vi har jobbet siden i vår med å tilpasse konferansen til den digitale hverdagen, og har endt med et konsept som er en krysning mellom et TV-show, en konferanse og en sosiale medier-plattform hvor det er lett å snakke med andre deltakere, sier prosjektleder Marte Strand. 

Billetter kjøper du på zerokonferansen.no.