fbpx
19. mai 2021
Denne artikkelen er over 2 år gammel

Bli med i nettverket for utslippsfrie arrangementer

ZERO starter nettverk for utslippsfrie arrangementer. – Målet er å endre eventbransjen, slik at den blir en drivkraft i skiftet til et utslippsfritt samfunn, sier fagansvarlig Marte Strand i ZERO.

Hvordan delta?

Send en epost med din søknad til marte.strand@zero.no med kort informasjon om din rolle og din motivasjon for å delta i nettverket.

Det er fremdeles mulig å melde seg inn. Neste møtet er 1. desember, og blir du medlem nå, får du medlemskapet til en redusert pris.

Næringslivet lager utrolig mange konferanser, messer og events hvert år. Det siste året har pandemien tvunget alle slike arrangementer over på digitale plattformer, men nå er det lov å se fremover mot en fysisk hverdag igjen. Vi skal møtes igjen!

– Vi vet at mange aktører ønsker å lage mer klimavennlige arrangementer, og mange er allerede godt i gang. ZERO opplever at mange har spørsmål og ønsker seg sparringspartnere rundt dette arbeidet, sier Marte Strand, fagansvarlig for arrangementer i ZERO.

ZERO har derfor opprettet et kunnskapsnettverk for utslippsfrie arrangementer, i samarbeid med JCP, Sponsor- og eventforeningen og Kommunikasjonsforeningen. Her inviterer vi til kunnskapsdeling, diskusjon av hverandres utfordringer, og kunnskapspåfyll fra spydspisser i næringslivet og arrangementsbransjen.

– Visjonen med nettverket er å endre eventbransjen slik at det er helt selvsagt at vi alle sammen lager utslippsfrie arrangementer. Vi tror at det å dele kunnskap og erfaringer med andre er noe av det mest lærerike og kraftfulle vi kan gjøre, og her må det kraft til, sier Strand.

I nettverket skal vi:

  • Jobbe aktivt for å tilrettelegge for at nettverkets medlemmer kutter utslipp fra sine arrangementer
  • Samle aktører som ønsker å bruke sin kjøpekraft bevisst for å skape et større marked for utslippsfrie produkter og tjenester
  • Dele og videreutvikle konkrete verktøy 
  • Dele erfaringer og kunnskap på tvers av bransjer og sektorer
  • Diskutere best practices og barrierer
  • Bidra til å løse hverandres utfordringer i mindre grupper
  • ZERO deler sine erfaringer fra arbeidet med å lage utslippsfrie arrangementer, bl.a Zerokonferansen

Første samling i nettverket er 15. juni kl 11:30 – 13:00. For å delta, må du være medlem i nettverket. Årsmedlemskap for 2021 koster 5000,-. Når du har fått godkjent søknaden om medlemskap, sender vi deg en faktura og kalenderinvitasjon.

Kontaktperson hos ZERO:
Marte Strand, fagansvarlig for arrangementer (mobil: 913 72 267)

Partnere