fbpx
27. november 2018
Denne artikkelen er over 2 år gammel

Dame som bestilt – ny Zerokonferansesjef på plass

Marte var ikke på jakt etter fast jobb, men da annonsen om konferansesjef dukket opp i bevisstheten for andre gang, skjedde det noe.
-Jeg tittet sånn ordentlig på den, og tenkte: «det de spør om her – det kan jeg tilby». Det opplevdes veldig motiverende at det nettopp var ZERO og Zerokonferansen.
I ZERO føler jeg at jeg kan være med på å redde verden litt mens jeg gjør noe jeg er god til. Jeg oppfatter dere – oss! – som modige og fremoverlente.

Marte har meget bred erfaring som prosjektleder fra en rekke festivaler, sportsarrangementer og eventer, store og små. Hun har til og med sitt eget konsulent-selskap som sier alt om Marte: Happy Projects.

Har du noen visjon med arrangementene til ZERO, og særlig den årlige Zerokonferansen?
-Jeg vil sikre at de to dagene med Zerokonferanse blir brukt på aller best måte. Når vi først samler beslutningstagere fra næringsliv og politikk på samme sted er vi nødt til å gjøre det «worth their while». Vi må spørre oss hva vi kan gjøre disse to dagene som vi ikke kan gjøre ellers i året, og hva vi kan gjøre resten av året som vi ikke får gjort på Zerokonferansen. Når vi har tatt stilling til det, blir Zerokonferansen det verktøyet ZERO og klimakampen trenger.
Jeg har veldig tro på Zerokonferansens verdi som en viktig møteplass, og jeg vil gjerne fokusere enda mer på å legge til rette for målrettet nettverking, kunnskapsdeling og arbeid med konkrete løsninger. Hvis jeg får det som jeg vil så blir det mer interaktivitet, flere verksteder og ikke minst klimaløsninger integrert i selve arrangementet.

– Jeg veldig glad for å få Marte på laget. Hun har en helt unik kompetanse på å lage store events og konferanser, og er en perfekt match med ZEROs ambisjoner om å løfte Zerokonferansen ytterligere som arena for faglig inspirasjon, møteplass og verksted for klimaløsninger, sier markedssjef i ZERO, Annika Diseth Yri.

-Jeg gleder meg til å bruke ZEROs arrangementer til å skape møteplasser hvor morgendagens nullutslippsløsninger blir til i møtet mellom ulike næringslivsaktører, og til å fortsette å kjempe klimakampen sammen med alle våre samarbeidspartnere og nettverk internasjonalt, sier Marte.

Her kan du lese mer om Marte