fbpx
14. januar 2019
Denne artikkelen er over 2 år gammel

Dennis og Caroline nye kommunikasjonsrådgivere i ZERO

Dennis Klausen Fjellseth og Caroline Dokken Wendelborg er ansatt som kommunikasjonsrådgivere i ZERO, og er allerede godt i gang! Dennis skal jobbe med kommunikasjon opp mot politikk og næringsliv, og Caroline med digitale flater og sosiale medier.

– Jeg er svært glad for å få Dennis og Caroline på laget. De har spisskompetanse på hver sine felt, hvor vi trenger å styrke oss for å sikre viktige klimapolitiske gjennomslag, sier kommunikasjonssjef Jon Evang.

Bakgrunn Caroline: 
Caroline kommer fra Monday Sport/ Eurosports digitalavdeling, hvor hun jobbet som Social Media Manager og med innholdsproduksjon av foto, video, grafikk og tekst. Hun har også bakgrunn som informasjonsrådgiver fra Norges Idrettsforbund og innholdsprodusent for Strømsgodset Toppfotball. Caroline hadde blant annet ansvaret for dekningen av Norges deltakelse i Paralympics 2016 i sosiale medier, og som Norges eneste fotograf som var til stede under lekene, servet hun alle norske medier med bilder. Hun har en bachelor i PR, kommunikasjon og media fra Høgskulen i Volda.

Bakgrunn Dennis:
Dennis kommer fra Codeloop, hvor han har drevet med myndighetskontakt/kommunikasjon for industrien og avfallsbransjen, samt tilpasning av digitale flater og mediestrategi. Han har bakgrunn som kommunikasjonsrådgiver fra Høyres stortingsgruppe, hvor han blant annet dekket Energi- og miljø fraksjonen. Han har også jobbet med kommunikasjon i Norsk Industri og VESAR, samt vært journalist i TV2, NRK og Avisa Nordland. Dennis har en Master of Management fra BI i PR-ledelse og strategisk kommunikasjon, og bachelorgrad i journalistikk.