5. november 2014

#enskikkeligfetoverraskelse

mysterybox-1

 

For det meste er det veldig gøy å jobbe med Zerokonferansen. Men av og til kan det være frustrerende. Sånn føles det litt nå.

Fordi på begynnelsen av konferansen dag 1, altså neste onsdag, så kommer det til å skje en greie. En sinnssyk greie. Og  ikke en sånn, gjesp-snorketisnork-sett-det-en-million-ganger-før-greie. Å nei. Nei nei nei. Dette mer på nivå med nå-ødela-vi-visst-twitter-fordi-dette-var-så-sykt-greie. Verdenskjendissluggernivågreie. Episkfettgreie. Så fett at du kan fortelle barnebarna dine om det. Og hvis barnebarna dine spør om det og du må fortelle dem at du ikke var der selv om du hadde sjansen kommer de til å være sånn HVA? HVA!?? DU ER DØD FOR OSS BESTEMOR!

Men, akk, så er det altså hemmelig. Selv for kollegene våre i ZERO er dette hemmelig. Og vi dør litt inni oss for vi har så lyst å fortelle til alle sånn at folk bare WOW DET ER JO BARE HELT BANANARAMA. (Det er ikke Bananarama!) Men så kan vi ikke det.

Men sånn er livet, som det heter i det der radioprogrammet som heter «Sånn er livet». Vi kan ikke annet enn å oppfordre alle til én ting: Kom til konferansen i god tid. Vær på plass i setet ditt sånn i kvart på ti-tiden. Ha plass på mobilkameraet til å ta masse bilder. Enjoy the epicness. Gi oss en high-five etterpå for å ha klart å få det til og å holde det hemmelig. 

Vi gleder oss helt vilt mye – håper du melder deg på konferansen, så kan du gjøre det samme!