fbpx
Vi jobber med

Annet arbeid

Lokale klimatiltak

Kommunen din kan kutte utslipp fra egen drift, legge til rette for lavere utslipp som planmyndighet og byutvikler, bruke sin innkjøpsmakt til å skape et marked for utslippsfrie løsninger og ta en aktiv rolle som forbilde overfor egne innbyggere, næringsliv, andre kommuner og Staten. 

Vil du vite hvordan din kommune kan ta klimalederskap? Se ZEROs sjekkliste for kommuner her og tips til andre lokale klimatiltak.

Skift – næringslivets klimaledere

Skift er et næringslivsdrevet klimainitiativ. Formålet til koalisjonen er å være en pådriver for at Norge når sine klimamål innen 2030. ZERO er i perioden 2019-2021 sekretariat og vertskontor for Skift, hvor vi stiller kontorplass, faglig og strategisk sparring til rådighet. Sekretariatets hovedmål er å legge til rette for samarbeid og engasjement, i tillegg til fakturering, regnskap og besørge revisjon. Les mer om Skift her.

Zerokonferansen

Zerokonferansen er Norges største og viktigste møteplass for alle som er opptatt av klima, energi og grønn vekst. Hvert år samles 1000 deltakere fra myndigheter, politikk og næringsliv på konferansen. I 2020 ble Zerokonferansen arrangert for 15. gang, og det var første gang konferansen ble arrangert heldigitalt. I år må du holde av 24. november, for da går årets konferanse av stabelen på Thon Hotel Storo. Les mer her.