20. september 2017

Slik får du plass på ZEROexpo 2017

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=»8442″ img_size=»full»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/12″][/vc_column][vc_column width=»7/12″][vc_column_text]Bli en av 50 spydspisser fra inn- og utland som viser frem klimateknologi og løsninger den 31. oktober og 1. november 2017 på Youngstorget.

ZEROexpo er en unik arena for klimaløsninger som viser frem det nyeste innen null- og lavutslippsteknologi og smarte løsninger.

I år viser utstillingen klimaløsninger innen fossilfri transport, smarte byer, bioenergi og fornybare materialer («Grønt karbon»), fornybar energi og norske klimaløsninger. Vi har også satt av et eget område til lanseringsplasser.

På ZEROexpo har din organisasjon en enestående mulighet til å knytte verdifulle forbindelser med beslutningstagere i politikk, og på tvers av sektorer i næringslivet. Her kan du utvide ditt profesjonelle nettverk samtidig som du styrker synligheten av deres merkevare ved å vise frem det nyeste av klimateknologier og løsninger. Vår visjon er å presentere løsningene på en måte som engasjerer og inspirerer til handling!

 

INFORMASJON OM UTSTILLINGENE:

Norske klimaløsninger

Utslippsfri transportsektor

100 % fornybar energi

Grønt karbon

Smarte byer[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=»4/12″][vc_column_text]Hvis du har løsninger som du tror passer inn på årets ZEROexpo, ta kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig samtale:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]