fbpx
3. mars 2020
Denne artikkelen er over 2 år gammel

PM: Hege Kristin Ulvin ny kommunikasjonssjef i ZERO

2. mars startet Hege Kristin Ulvin som kommunikasjonssjef i ZERO. Hege Kristin kommer fra jobben som teamleder for presseteamet og konstituert kommunikasjonssjef i Kirkens Nødhjelp, hvor hun har jobbet siden 2014.

Hege Kristin Ulvin, kommunikasjonssjef i ZERO. Foto: Caroline Dokken Wendelborg/ZERO.
Pressebilder kan lastes ned her.

– Det føles veldig bra å endelig være på plass og jeg gleder meg enormt til å bli med på dette kunnskapsrike og engasjerte laget, sier Hege Kristin og legger til:

– Klimadebatten har blitt veldig polarisert, og det er viktig å ta dette bildet på alvor. Her tror jeg ZERO med sin teknologipositive og løsningsorienterte tilnærming har en viktig rolle å spille. Å jobbe for og heie på gode klimaløsninger er også motiverende for alle som nå mobiliserer for klimasaken, og jeg gleder meg til å bidra til å løfte frem dette arbeidet.

Hege Kristin er et rendyrket kommunikasjonsmenneske med stort engasjement. Før jobben i Kirkens Nødhjelp var hun senior kommunikasjonsrådgiver i Forbrukerombudet i seks år. Tidligere har hun blant annet vært vaktsjef og deskjournalist i NA24, studentstipendiat i NUPI, journalist i Nettavisen, Adresseavisen og Namdals-Avisa. Hege Kristin har mastergrad i Statsvitenskap ved UiO, er Høgskolekandidat i journalistikk (HiO).

Trigges av ZEROs tilnærming

Ulvin mener klimasaken er en spennende kommunikasjonsfaglig utfordring, og sier hun er imponert over hvordan ZERO klarer å skape synlighet for sitt arbeid.

– Jeg har jobbet mye med klimakommunikasjon, og ble derfor veldig glad da det dukket opp en mulighet i ZERO. Klimasaken er vår tids viktigste sak, og noe som engasjerer meg sterkt både personlig og faglig. Jeg trigges av ZEROs konstruktive tilnærming til klimasaken, og motiveres av å få jobbe enda mer med å påvirke beslutninger som fremmer gode klimaløsninger.