fbpx
9. januar 2020

Hege Kristin Ulvin ny kommunikasjonssjef i ZERO

Hege Kristin kommer fra jobben som teamleder for presseteamet og konstituert kommunikasjonssjef i Kirkens Nødhjelp, hvor hun har jobbet siden 2014.

Foto: Kristin Morseth

– Jeg gleder meg enormt til å jobbe sammen med dyktige, løsningsorienterte folk i en utrolig spennende organisasjon om det som er vår tids viktigste sak. Jeg trigges veldig av ZEROs konstruktive tilnærming til klimakrisen, og er svært takknemlig for å ha fått mulighet til å bidra i ZEROs viktige arbeid, sier Hege Kristin.

Hege Kristin er et rendyrket kommunikasjonsmenneske med stort engasjement. Før jobben i Kirkens Nødhjelp har Hege vært senior kommunikasjonsrådgiver i Forbrukerombudet i seks år. Tidligere har hun blant annet vært vaktsjef og deskjournalist i NA24, studentstipendiat i NUPI, journalist i Nettavisen, Adresseavisen og Namdals-Avisa. Hege har mastergrad i Statsvitenskap ved UiO, er Høgskolekandidat i journalistikk (HiO).

Hva er det ved jobben som kommunikasjonssjef i ZERO som motiverer deg?

Jeg har jobbet mye med klimakommunikasjon, og ble derfor veldig glad da det dukket opp en mulighet i ZERO. Klimasaken er vår tids viktigste sak, og noe som engasjerer meg sterkt både personlig og faglig. Jeg liker ZEROs konstruktive tilnærming til klimasaken, og motiveres av å få jobbe enda mer med beslutningspåvirkende arbeid for å fremme gode klimaløsninger.

Kommunikasjonsfaglig er klimasaken både spennende og utfordrende, og jeg er imponert over hvordan ZERO som en forholdsvis liten organisasjon klarer å skape synlighet rundt sitt viktige arbeid. Jeg gleder meg enormt til å bli med på dette kunnskapsrike og engasjerte laget!

– Hege Kristins lederstil bærer preg av at hun er en visjonær og stødig leder. Hun tar gode beslutninger og er uredd i møte med utfordrende problemstillinger. Hun behersker å tenke strategisk og samtidig ha kontroll på den operasjonelle driften. Hun har et tydelig målbilde, og i tillegg er hun flink til å få med seg folk, sier referansen i Kirkens Nødhjelp.