27. september 2018

PM: Høyretopp ny transportsjef i ZERO

Christine Holtan Bøgh overtar roret etter Kari Aasheim som leder for ZEROs transportarbeid. Hun kommer fra stillingen som daglig leder i Oslo Høyre.
– Vi er svært fornøyd med at Christine tar over som leder for transportarbeidet i ZERO. ZERO har et omfattende program for overgangen til utslippsfrie løsninger i hele transportsektoren, og Christine vil tilføre oss viktig politisk og transportfaglig kompetanse, og bane vei for viktige gjennomslag, sier daglig leder i ZERO Marius Holm.

Bakgrunn fra samferdsels- og miljøpolitikk

I tillegg til politisk kompetanse fra Høyre har Holtan Bøgh en bred bakgrunn fra samferdsels- og miljøpolitikk innen både statlig, fylkeskommunal og privat sektor. Hun har blant annet erfaring fra Vegdirektoratet, Ruter og Volvo Truck Corporation, samt interesse- og forbrukerorganisasjoner som NAF og Norges Lastebileier-Forbund.

– Jeg har lenge ønsket å dyrke engasjementet mitt for transportsektoren og klima, og er veldig glad for å kunne bli en del av miljøstiftelsen ZERO. Utviklingen går raskt men det er fortsatt mange barrierer på veien mot en utslippsfri transportsektor. Nå ser jeg frem til å brette opp ermene og fortsette det viktige arbeidet med å omstille til nullutslippsløsninger og bærekraftige fornybare løsninger i alle kjøretøykategorier sammen med sentrale aktører i bransjene og resten av ZERO-teamet, sier Christine Holtan Bøgh.

Christine starter i ZERO 2.januar 2019.

For mer informasjon kontakt:
Jon Evang, kommunikasjonssjef i ZERO,
tlf: 93401382