fbpx
8. september 2016
Denne artikkelen er over 2 år gammel

Stort oppmøte på informasjonsmøte om elektrisk lastebil

Det var stor interesse for å lære mer om elektrisk lastebil da ZERO inviterte til frokostmøte med produsenten av Norges første ellastebil 14. september. Et førtitalls aktører fra transportbransjen møtte opp og fikk svar på sine spørsmål.ASKO

Eric Beers fra Hytruck/Emoss i Nederland kom til Oslo i anledning lansering av Norges første elektriske distribusjonslastebil, som de har bygd og levert til ASKO. Emoss har levert elektriske lastebiler bla til Heineken i Amsterdam, som vist fram på Zerokonferansen i 2014. Bestillingen av den første elektriske lastebilen til Norge ble annonsert på Zerokonferansen i fjor, i forbindelse med ZEROs tungtransporterklæring om skifte til fornybar transport. 13. september ble den lansert for å sette i gang med utslippsfri varelevering her i Norge.

Marius Gjerset, teknologiansvarlig i ZERO, ønsket velkommen til møtet med en kort introduksjon om hvordan ZERO mener vi kan få fart på utrullingen av ellastebiler i Norge. Så tok Eric Beeers over og fortalte om hva Emoss kan levere.

Marius Gjerset sin presentasjon finner du her: Ellastebil ZERO

Eric Beers sin presentasjon finner du her: EMOSS company presentation

Hele seminaret ble streamet på Facebook og ligger tilgjengelig her.

 

For mer informasjon kontakt: marius.gjerset@zero.no