fbpx
4. februar 2020
Denne artikkelen er over 2 år gammel

PM: JCP og ZERO inngår samarbeid om klimastrategi for arrangementer

ZERO og JCP har undertegnet en strategisk samarbeidsavtale for å finne de mest miljøvennlige måtene å jobbe på, både innenfor arrangement, arrangementreiser og markedsføring.

Leder av JCP, Øystein Tynning og daglig leder i miljøstiftelsen ZERO, Marius Holm. Foto: Caroline Dokken Wendelborg/ZERO

– ZERO er stolt over at JCP ønsker å gå foran og være spydspiss på grønne arrangementer. De var prøvekanin da vi selv skulle gjennomføre vår klimastrategi på Zerokonferansen 2019, og nå skal vi ta arbeidet til neste nivå, sier Marius Holm, daglig leder i ZERO.

– Gjennom faglig sparring og dialog skal vi sammen skape etterspørsel etter utslippsfrie løsninger og bidra til at kundene til JCP tar de riktige valgene for klimasaken, legger han til.

Bidrar til å skape en grønnere arrangementbransje

JCP er et av Norges største eventbyråer og er med på å lage flere hundre arrangementer innenlands og utenlands hvert år.

– Vi er derfor stolte over å være de første innenfor vår bransje i Norge, som får hjelp av ZERO til å redusere miljøavtrykket vårt, sier Øystein Tynning, gründer og leder av JCP.

JCP og Zerokonferansen fikk prisen for «Beste konferanse» på HSMAI Norway Awards.