fbpx
11. november 2021

ZERO søker rådgiver til markedsavdelingen

ZERO søker en rådgiver til markedsavdelingen som skal bidra til å sikre langsiktige og forutsigbare inntekter gjennom å inngå og følge opp strategiske partnerskap og sponsorrater med næringslivet.

Søknadsfrist 29. november. Søk her.

Har du noen spørsmål? Kontakt markedssjef
Annika Yri på annika@zero.no eller på telefon
97057793.

ZERO samarbeider med over 100 ulike virksomheter om å løfte frem klimaløsninger og fremme politikk som kan få fart på det grønne skiftet. Vi samarbeider med mange ulike aktører, som på ulike måter støtter vår virksomhet. Vår primære oppdragsgiver er alltid klimasaken.

Våre samarbeid knyttes til våre strategiske prioriteringer og er i tråd med retningslinjer for økonomisk støtte. Som rådgiver i markedsavdelingen bidrar du til at ZERO er som en attraktiv partner med relevante og innovative satsinger, arrangementer, som Zerokonferansen, og andre prosjekter med næringslivet. 

Hvordan jobber vi med næringslivet? 

For å kunne være en pådriver for god klimapolitikk og grønne løsninger, trengs en aktør som forstår teknologi, marked og politikk. Faglige samarbeid med partnere i næringslivet er en avgjørende for arbeidet vårt. Vår virksomhet er avhengig av finansiering fra, og faglig samarbeid med, en stor bredde av virksomheter. Markedsavdelingen har ansvar for å realisere våre inntektsmål. 

Samarbeid står helt sentralt i vår måte å jobbe på, både med aktørene rundt oss og internt mellom de ulike avdelingene i ZERO. I hverdagen handler det om felles mål, gjensidig respekt, tydelig forventningsavklaring og god kommunikasjon. Markedsavdelingen jobber tett med fagekspertene i ZERO i det daglige. 

ZERO er en ledende aktør på klimaløsninger i Norge, og skal være et naturlig førstevalg når målgruppene våre engasjerer seg i klimasaken. Inntektsarbeidet i ZERO er naturlig integrert i ZEROs metode og alle deler av vårt arbeid for å sikre et stabilt økonomisk fundament. 

Hvem søker vi?

Vi ser etter deg som har evne til å tenke kommersielt og målrettet. Du har erfaring fra å jobbe i og med næringslivet, og gjerne med vår målgruppe; beslutningstagere i politikk og næringslivet. Du er god til å bygge og pleie nettverk. Du har gode kommunikasjonsferdigheter både skriftlig og muntlig, er tilstede og trygg i møte med andre. Du har gode presentasjonsferdigheter og er komfortabel med å snakke i forsamlinger. 

Vi søker deg som jobber strukturert og selvstendig og som ønsker variert arbeid i et team hvor du har store muligheter for å påvirke. Kjennskap til klima/energifeltet er en fordel, men ingen betingelse. 

Vi kan tilby

  • Vi kan tilby variert og spennende arbeid i et engasjerende arbeidsmiljø i en av Norges viktigste miljøorganisasjoner.
  • Et stort nettverk i politikk og næringsliv. 
  • Du vil samarbeide med kollegaer som har bred kunnskap om det siste innen klimaløsninger og delta i prosjekter på en rekke ulike fagområder
  • Du får være med i teamet som årlig arrangerer Zerokonferansen.
  • Vi gir opplæring i den faglige delen av jobben, samt om ZERO og vår metode.
  • Arbeidssted er Youngstorget 1 i Oslo sentrum.
  • Lønn etter avtale.

Søknadsfrist 29. november. Søk her.

Har du noen spørsmål? Kontakt markedssjef Annika Yri på annika@zero.no eller på telefon 970 57 793.