Webanalyse

Som en del av å utvikle et brukervennlig nettsted og nå relevante målgrupper med informasjon om våre aktiviteter samler ZERO inn informasjon gjennom informasjonskapsler på zero.no

Google Analytics

ZERO samler inn bruksmønster og statistikk ved hjelp av analyseverktøyet Google Analytics. Dette verktøyet bruker informasjonskapsler (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin) som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nettsiden vår. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen fra Google Analytics lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. Dersom du ikke ønsker å la deg spore av dette verktøyet kan du bruke denne linken for å velge deg ut av Google Analytics bruk av anonyme data.

Facebook Pixel

ZERO har en aktiv tilstedeværelse på flere sosiale medier, blant annet Facebook. For å bedre samspillet mellom Facebook og zero.no bruker vi “Facebook Pixel” – et script som måler trafikk på tvers av Facebooks grensesnitt og våre nettsider. Vi bruker dataen som samles inn av pixelen til å nå relevante målgrupper og personer på Facebook med informasjon om våre aktiviteter og nyhetssaker. For mer informasjon om personvern rundt Facebook kan du gå til denne linken.