fbpx
13. september 2019
Denne artikkelen er over 2 år gammel

PM: ZERO styrker transport-teamet

Den 11. september startet Ola Wolff Elvevold som rådgiver for transport her i ZERO.

Ola og resten av transport-teamet i ZERO kan du møte på Zerokonferansen 2019. Les mer om programmet for årets konferanse her.

Ola kommer fra Elbilforeningen der han var politisk rådgiver, han har tidligere vært politisk rådgiver i Kirkens Nødhjelp og i Oslo SVs bystyregruppe. Han har bred og lang organisasjonserfaring som blant annet leder i Natur og Ungdom, verv i Naturvernforbundet, Norges delegasjon til FNs klimakonvensjon og han har flere sentrale verv i SV. Ola er statsviter fra UiO med fordypning i temaer som politisk kommunikasjon og sosiale aspekter ved klimaendringer.

– Vi er veldig glade for å få Ola med på transport-laget her i ZERO! Skal klimamålene nås så må omstillingen til nullutslipp i transportsektoren gå mye raskere, både i persontransporten og ikke minst i godstransporten. Ola vil med sin kompetanse bidra til at vi sammen med våre partnere fortsetter å fremme spydspissene i klimaarbeidet og utvikler politiske virkemidler som gir faktiske resultater, sier Christine Holtan Bøgh, fagansvarlig for transport i ZERO.