fbpx
22. januar 2014
Denne artikkelen er over 2 år gammel

PM: Svein Sundsbø starter i ZERO i dag

Tidligere landbruksminister og politisk rådgiver i Olje- og energidepartementet, Svein Sundsbø, startet i dag i ZERO, engasjert som seniorrådgiver på deltid.

Svein Sundsbø har lang fartstid fra politikk, industri og forskning. Ved siden av å ha vært landbruksminister under Willoch-regjeringen 1985-86 har Sundsbø vært innom Samferdselsdepartementet og Olje- og energidepartementet i sin politiske karriere. I tillegg til Sundsbøs politiske erfaring har han vært konserndirektør i Elkem, administrerende direktør i Norges Forskningsråd og direktør i Norsk Industri. I ZERO vil Sundsbø jobbe med strategi og politikk.

– Jeg har fulgt med ZERO lenge. Det er en spennende organisasjon, som jobber med et viktig formål. Jeg ser frem til å kunne bidra inn i ZERO sitt politiske og faglige arbeid fremover, sier Svein Sundsbø.

– Jeg er glad for å få Svein Sundsbø med på laget. Han har lang erfaring fra norsk politikk og industri på høyt nivå. I ZEROs arbeid med å redusere utslippene fra industrien, blir Sveins kompetanse viktig, sier leder i ZERO Marius Holm. 

For mer informasjon, vennligst kontakt:

– Svein Sundsbø, seniorrådgiver – 90 95 47 17
– Marius Holm, daglig leder, ZERO – 95 72 16 32 / marius.holm@zero.no