fbpx
6. oktober 2020

Slik kan studenter på ditt institutt delta på Zerokonferansen

Er du student, og engasjert i klimasaken? Vi i ZERO planlegger vår årlige Zerokonferanse 10-12. november, og ønsker å gjøre konferansen tilgjengelig for nettopp deg! 

Dette gjør vi gjennom å tilby en billettpakke til alle institutter ved norske høyskoler og universiteter. Dersom instituttet ditt benytter seg av tilbudet, får studentene tilgang til et digitalt tredagerspass til årets Zerokonferanse. Hver student får da sin egen nettsidebruker med mulighet til å sette opp favorittprogram. Mye av innholdet vil kunne være faglig relevant og kan bli grunnlag for en god diskusjon i plenum, og som faglig påfyll til eget studieløp.

Pris for denne billettpakken er 1750 kr ekskl. mva. 

Kontakt ditt institutt og hør om de ønsker å kjøpe et felles studentpass til norges største og viktigste klimakonferanse!

Informasjon om zerokonferansen

Zerokonferansen er Norges viktigste plass for klimaledere og en av de største og lengstlevende klimakonferansene i Europa. Her deles og skapes det nye klimaløsninger. Konferansen tilbyr et bredt spekter av emner og perspektiver og tar for seg klimaløsninger innenfor ulike deler av næringslivet, for eksempel finans, energi, bygg og materialer, transport, internasjonal og lokal politikk m.m. Onsdag 11. november vil partilederne i de største norske partiene møtes til partilederdebatt om fremtidens klimapolitikk og frempek til Stortingsvalget i 2021.

For mer informasjon om Zerokonferansen og konferanseprogrammet, sjekk ut zerokonferansen.no.