26. september 2018

Vi søker dyktig prosjektleder for Zerokonferansen

Nord-Europas største klimakonferanse Zerokonferansen trenger ny prosjektleder ved roret fra 2019, og vi ser etter deg som har et bankende hjerte for strategisk og operativt kommunikasjonsarbeid, og samtidig liker å lede store prosjekter. Konferansen har som mål om å bidra til politisk gjennomslag og partnerskap som fører til endring, og retter seg mot målgruppen beslutningstakere i politikk og næringsliv.

Foruten å lede hele ZEROs arbeid med Zerokonferansen, inngår du som kommunikasjonsrådgiver i vårt gode kommunikasjonsteam. Sammen skal vi skape en raskere vei mot et moderne samfunn uten skadelige klimagassutslipp.

Vår drømmekandidat er en erfaren kommunikatør som også selv liker å brette opp ermene, skrive tekster og få ting gjort. Du kjenner digital kommunikasjon og strategisk bruk av sosiale medier som dine egne bukselommer. Kunnskap og engasjement for klimafeltet er en fordel, men ingen betingelse. Vi søker deg som er strukturert og har stor arbeidskapasitet, trives med å lede team og motivere andre, og elsker å skape gode resultater.

Arbeidsoppgaver

  • Øverste ansvar for strategisk utvikling og gjennomføring av Zerokonferansen
  • Lede vårt dyktige konferanseteam på 4-5 personer gjennom året – og opp mot 30 personer under gjennomføringen av konferansen
  • Ansvar for digital kommunikasjon, nettsider og sosiale medier på ulike områder for hele ZERO
  • Strategisk og operativt kommunikasjonsarbeid, herunder å skrive tekst og blogginnlegg

Dine egenskaper

  • Strukturert, ryddig og stor arbeidskapasitet
  • Evne til å motivere og engasjere andre
  • Kommunikasjonsteft og trang til å formidle
  • Gode sosiale ferdigheter og evne til å skape dialog
  • Erfaring med å skape møteplasser for aktører i politikk og/eller næringsliv.
  • Erfaring fra prosjektledelse, budsjettstyring, forhandlinger og koordinering

 

Hva kan vi tilby?

Vi kan tilby variert og spennende arbeid i et dyktig og engasjerende arbeidsmiljø i en av Norges viktigste miljøorganisasjoner, bredt spillerom i klimadebatten og stort nettverk i næringsliv og politikk. Du leder teamet som årlig arrangerer Zerokonferansen. Du vil få mulighet til å påvirke hvordan ZERO benytter kommunikasjonskanaler og arrangement for å sikre gjennomslag. Du vil samarbeide med kollegaer som har bred kunnskap om det siste innen klimaløsninger og kunne delta i prosjekter på utvalgte fagområder.  Arbeidssted er Youngstorget 1 i Oslo sentrum. Lønn etter avtale.

Gå inn på www.hodejegerne.no for å legge inn søknad. Søknadsfrist: Mandag 15. oktober. Oppstart etter avtale. Søknader vil bli behandlet fortløpende.

For viktige spørsmål eller mer informasjon kontakt:

Aasta Braathen hos Hodejegerne, tlf 989 01 025
Dagfrid Forberg nestleder i ZERO tlf 99637338 / dagfrid.forberg@zero.no.

 

Les mer om oss på www.zero.no og www.zerokonferansen.no. 

Zero Emission Resource Organisation (ZERO) er en miljøstiftelse som jobber med å begrense klimaendringene gjennom å vise frem og få gjennomslag for utslippsfrie energiløsninger og andre gode klimaløsninger. ZERO jobber i skjæringsflaten mellom politikk og næringsliv og jobber for det vi er for – mer enn mot det vi er mot. ZERO har i dag rundt 25 ansatte.