fbpx
27. april 2021

Vil du lede en av Norges viktigste miljøorganisasjoner?

ZERO skal ansette ny daglig leder, en stilling med et avgjørende samfunnsoppdrag og store muligheter til å påvirke både klimadebatten og klimaløsninger i årene som kommer.

Vi jakter på en leder som viderefører ZEROs tydelige stemme i det offentlige ordskiftet og som fronter løsninger, gir optimisme og blir lyttet til. Skal Norge og verden stanse klimakrisen, må det skje en kraftig tempoøkning både i politikk og næringsliv. ZERO trenger en visjonær og nytenkende leder som sammen med ZEROs erfarne ekspertteam bidrar til å vise vei i det avgjørende klimaløftet vi står overfor. 

Som daglig leder av ZERO får du mulighet til å lede og samarbeide med svært dyktige fagfolk i en av Norges viktigste miljøorganisasjoner, som har effekt langt utenfor landets grenser.  Vi ser etter deg som er god til å bygge allianser og knytte kontakter, og som er en samlende og inspirerende leder. 

Vår nye daglige leder må ha god kunnskap om klima, politikk og energi. Vi ser for oss at du har erfaring fra arbeid som har gitt deg et nettverk innenfor politikk og næringsliv. Du er medievant og har erfaring med å delta i offentlige debatter. 

For å lykkes i denne rollen, bør du også ha:

  • Sterke analytiske og strategiske ferdigheter
  • Ledererfaring fra personalledelse og/eller prosjekter 
  • Svært god muntlig formidlingsevne 
  • Politisk teft og erfaring med politikkutforming
  • Stor arbeidskapasitet

Dette er en åremålsstilling, hvor et åremål har en varighet på fem år, med mulighet for forlengelse. Vi kan tilby en travel og variert hverdag med viktige, interessante og krevende arbeidsoppgaver i et aktivt og godt arbeidsmiljø. Lønn etter avtale. Arbeidssted Oslo sentrum.

For ytterligere informasjon, ta kontakt med vår rekrutteringsrådgiver i Hodejegerne as, Gro Møllerstad, tlf. 915 59 752, eller styreleder i ZERO Erik Sauar, tlf. 915 57 968.
Gå inn på www.hodejegerne.no for å legge inn søknad. Søknadsfrist: 19. mai.