fbpx
14. desember 2021

ZERO igjen kåret til Norges beste arbeidsplass

Great Place to Work har for sjette året på rad kåret Miljøstiftelsen ZERO til Norges beste arbeidsplass. – Vi er veldig stolte og glade. Dette er til stor inspirasjon i vårt viktige arbeid for klimasaken, sier ZERO-leder Sigrun Gjerløw Aasland.

Miljøstiftelsen ZERO er kåret til Norges beste arbeidsplass for organisasjoner med under 50 ansatte i frivillig/ideell sektor. I sin årlige benchmarking måler de tilfredshet på arbeidsplassen over tid.

– Vi er veldig stolte av og glade! Denne prisen gir inspirasjon til å fortsette å jobbe for å være en skikkelig god arbeidsplass for våre gode og flinke folk. I ZERO jobber vi hver dag for å løse klimakrisen og få fart på det grønne skiftet, og da er det jo sånn at folk som har det bra, også jobber bra, sier ZERO-leder Sigrun Gjerløw Aasland. 

Som i fjor, har store deler av året skjedd med hele eller deler av staben på hjemmekontor. 

– Ekstra stolte er vi over å ha lykkes med å skape et godt fellesskap gjennom nedstenging og pandemi – en krevende periode for alle. Vi har jobbet bevisst med å skape digitale møteplasser og holde praten i gang fra hjemmekontoret. Våre ansatte har vist en imponerende omstillingsevne og vilje til å fortsette vårt arbeid for klimasaken i en utfordrende tid, sier Aasland.  

Hun peker på balansen mellom selvstendighet og fellesprosjekter som en nøkkel til den gode arbeidshverdagen i ZERO.

– Jeg tror vi har en god balanse mellom innflytelse på egen hverdag på den ene siden, og fellesprosjekter og tydelig strategisk retning på den andre. Og så er det selvsagt en stor verdi i det at vi alle kjenner på at vi jobber med verdens viktigste sak, sier Aasland.

Great Place to Work gratulerer ZERO med å igjen ha klatret til topps i kåringen. 

– De beste arbeidsplassene har til felles at de lykkes med å skape en tillitsbasert kultur og ledelse, og de har i større grad medarbeidere og ledere som opplever relasjoner preget av tillit, stolthet og fellesskap. Kulturen i ZERO er preget av et sjeldent sterkt, faglig fellesskap hvor alle jobber sammen for et meningsfullt formål; et klimavennlig samfunn. Vi gratulerer ZERO med stabile, gode resultater år etter år, og fremgang på flere viktige områder også i 2021, sier Anniken Olsen i Great Place to Work.

Kontaktpersoner hos ZERO:
Sigrun Gjerløw Aasland, daglig leder (mobil: 936 83 411)
Hege Kristin Ulvin, kommunikasjonssjef (mobil: 97 72 650)

Hvert år måler Great Place to Work® over 6000 virksomheter og samler tilbakemeldinger fra over 12 millioner medarbeidere verden over. Dette danner grunnlaget for de årlige rangeringer av de beste arbeidsplassene i hvert av de nesten 50 landene de har kontor.