fbpx
29. november 2019
Denne artikkelen er over 2 år gammel

PM: ZERO kåret til årets beste arbeidsplass for 4. året på rad

Great Place to Work har kåret ZERO til «Norges beste arbeidsplass» for organisasjoner under 50 ansatte i frivillig/ideell sektor – for fjerde året på rad!

– Vi er veldig stolte over nok en gang å bli kåret til beste arbeidsplass i frivillig/ideell sektor hos Great Place to Work, sier Dagfrid Forberg, nestleder i ZERO.

– I ZERO er vi svært dedikerte til å jobbe med vår tids viktigste sak, klimasaken. Jeg ønsker at vi skal inspirere ansatte i alle virksomheter til å bidra i det grønne skiftet, sier Forberg.

I Great Place to Work sin årlige benchmarking måles tilfredsheten på arbeidsplassen over tid. I årets undersøkelse deltok 1359 av 1553 som mottok invitasjonen til å delta. 17 organisasjoner deltok i undersøkelsen  for frivillig/ideell sektor i år.

– Med et tydelig felles mål om null utslipp, er det stort rom for å bidra på sin måte, med hele sin kompetanse, til løsningene. Vår arbeidsmetodikk krever at ekspertise fra ulike fagfelt innenfor energi og klima, teknologi, politikk og media omforenes til gode klimaløsninger. Vi har en prosjektorganisering som gir stort delegert ansvar og myndighet til de som har størst fagkunnskap på hvert område. Det gjør at vi blir effektive, slagkraftige og at hver enkelt får stor frihet og mulighet for å påvirke sin arbeidshverdag. Vi er også opptatt av å legge til rette for balanse mellom arbeid og familieliv, og tror på at det lønner seg for å oppnå gode resultater over tid.

Kontakt oss for mer informasjon:
Kommunikasjonssjef Jon Evang 93401382
Nestleder Dagfrid Forberg 99637338

Hvert år måler Great Place to Work® over 6000 virksomheter og samler tilbakemeldinger fra over 12 millioner medarbeidere verden over. Dette danner grunnlaget for de årlige rangeringer av de beste arbeidsplassene i hvert av de nesten 50 landene vi har kontor.