Biomasse fra skog

ZERO søker etter en praktikant til arbeidet med gjennomføring og faggrunnlag for utstillingen “Skog som klimaløsning”. Utstillingen blir en del av ZEROexpo, ZEROs nye utstillingskonsept for Zerokonferansen.

ZERO ønsker å løfte frem skogens potensiale som naturressurs på var mest sentrale utstillingsarena, sammen med klimaløsninger fra andre næringer i Norge. Med “Skog som klimaløsning” vil vi vise frem bredden av klimaløsninger som skogen kan gi oss, og som i fremtiden vil være kilden til viktig, grønn verdiskapning for det norske samfunnet. I den forbindelse søker vi en praktikant som ønsker å hjelpe oss med å gjøre utstillingen best mulig.

Vi søker etter en person
• Med kompetanse innen skog, biomasse og klima
• Ønsker å utvide eget nettverk innen sektoren
• Vil bli oppdatert på et av de mest krevende og spennende områdene innen klimaløsninger
• Har eller er under høyere utdanning
• Kan arbeide selvstendig og har ansvarsfølelse

Hva kan vi tilby? Som praktikant vil du bli gitt opplæring arbeid med bioøkonomi, om ZERO og vår metode. Du vil også få mulighet til å delta i møter internt og eksternt. Vi kan tilby innblikk i en av Norges viktigste miljøorganisasjoners hverdag, kunnskap om det siste innen klimaløsninger, muligheten til å bygge et bredt nettverk og blir kjent med et ungt og engasjerende arbeidsmiljø.

Stillingen vil vare til utstillingen er ferdig avviklet den 28. oktober. Stillingen er ulønnet. Du vil få attest etter endt praktikantperiode.

Lurer du på noe angående praktikant stillingen?
Kontakt Fagansvarlig Kåre Gunnar Fløystad, tlf. 951 80 221, kare.gunnar.floystad@zero.no
Søknad sendes til magnus.lundstein@zero.no innen 10. august.