Miljøstiftelsen ZERO er kåret til Norges beste arbeidsplass i ideell sektor av Great Place to Work 2016. Nå søker vi ny markedssjef!

Vår gode markedssjef søker nye utfordringer, og nå ser vi etter en ny kollega som kan lede og utvikle ZEROs inntektsarbeid! Har du lyst til å bruke din salgserfaring på en annen måte? Som markedssjef i ZERO får du det operative og strategiske ansvaret for å organisasjonens inntektsarbeid. For å lykkes som markedssjef i ZERO, må du være en dyktig salgsleder og ha et engasjement for klima- og miljøsaken. Markedssjefen sitter i organisasjonens ledergruppe.

Dine arbeidsoppgaver

  • Lede det daglige inntektsarbeidet i ZERO
  • Utvikle og vedlikeholde ZEROs samarbeidsavtaler med norsk næringsliv
  • Strategisk utvikling av ZEROs konsepter rettet mot næringslivet
  • Lede ZEROs markedsavdeling med fire ansatte
  • Lede og videreutvikle metode, prosesser og internkultur for hele organisasjonens inntektsarbeid

Din erfaring

  • Du kan vise til dokumenterte resultater fra tidligere salgsarbeid
  • Du har et godt nettverk i næringslivet som kan tilføre ZERO utvikling og nye konsepter
  • Du har god muntlig og skriftlig formuleringsevne
  • Du kan vise til relevant ledererfaring

Om ZERO

ZERO tilbyr et arbeidsmiljø med kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere. Markedssjefen har stor frihet i arbeidet med å videreutvikle organisasjonens markedsstrategi. Vi holder til i fine kontorer på Youngstorget i Oslo sentrum.

Lønn etter avtale. Eventuelle spørsmål kan rettes til vår rekrutteringsrådgiver Gro Møllerstad, Hodejegerne AS, tlf. 915 59 752. Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.

Gå inn på www.hodejegerne.no for å legge inn søknad innen 10. januar 2017.

ZERO er en uavhengig, ideell stiftelse som jobber for å begrense de menneskeskapte klimaendringene og for å møte verdens voksende energietterspørsel uten å skade miljøet. ZERO ble stiftet i 2001 og har i dag ca 25 ansatte. For ZERO er utgangspunktet at det finnes en utslippsfri løsning for all energibruk, og at det er mulig å finne løsninger for en voksende verden uten å true klima og naturmangfold. Vi jobber mer for det vi er for enn mot det vi er mot. Hos oss jobber samfunnsvitere, ingeniører og folk med lang erfaring fra medier, politikk og næringsliv med en tro på at det går an å endre verden til det bedre. Les mer om oss på www.zero.no.