fbpx
24. juni 2014
Denne artikkelen er over 2 år gammel

PM: Lene Westgaard-Halle ansatt i ZERO

Lene Westgaard-Halle er i dag ansatt som seniorrådgiver i ZERO. Hun kommer fra jobb som politisk rådgiver i Høyres Stortingsgruppe, hvor hun blant annet har jobbet med grunnlaget for Høyres nye kommunepolitikk. 

Lene har siden 90-tallet hatt et stort engasjement i Høyre, både gjennom mange år i bystyret i Drammen, som leder av Larvik Høyre og kommunestyrerepresentant, og hun er i dag fylkestingsrepresentant i Vestfold fylkesting. Hun har bred sakserfaring fra flere felt, inkludert byggbransjen. Tidligere har hun arbeidet som kommunikasjonsrådgiver i Kommunalbanken og har derigjennom også erfaring fra finansområdet. Av utdanning har hun bakgrunn fra jus og statsvitenskap ved UiO og University of Oxford, i tillegg til kommunikasjonsfag fra BI. Hun starter i ZERO 1.november.

– ZERO har en måte å jobbe på som tiltaler meg. De er innovative, teknologipositive og løsningsorienterte. Samtidig som de jobber for nye ideer og bedre løsninger, er det de jobber med alltid tungt faglig forankret, sier Lene Westgaard-Halle. – Skal det grønne skiftet bli en realitet, må Norge bruke sin posisjon både finansielt og politisk til å nå viktige mål internasjonalt, og her kan ZERO bidra. Jeg gleder meg enormt til å ta fatt på dette arbeidet, og er veldig glad for at ZERO vil ha meg med på laget, sier Lene Westgaard-Halle.

Lene Camilla Westgaard-Halle
Lene Camilla Westgaard-Halle

Lene vil jobbe innenfor flere felt, med særlig vekt arbeidet opp mot industri, byggbransjen og finansinitiativet, hvor ZERO har flere pågående prosjekter.
– Vi er svært glade for å få Lene med på laget i klimasaken. Med sin bakgrunn, kompetanse og nettverk er jeg overbevist om at Lene er rett person hos oss, og kan bidra til at ZERO får gjennomslag for at klimaperspektivet må inn i flere sektorer, sier leder i ZERO Marius Holm. 

For mer informasjon, vennligst kontakt:

–        Marius Holm, daglig leder, ZERO – 95 72 16 32 / marius.holm@zero.no

–        Dagfrid Forberg, nestleder, ZERO – 99 63 73 38 / dagfrid.forberg@zero.no

 

Zero Emission Resource Organisation (ZERO) er en uavhengig, ideell stiftelse som jobber for å begrense de menneskeskapte klimaendringene og for å møte verdens voksende energietterspørsel uten å skade miljøet. For ZERO er utgangspunktet at det finnes en utslippsfri løsning for all energibruk, og at det er mulig å finne løsninger for en voksende verden uten å true klima og naturmangfold.