31. mai 2016

Slik får du plass på årets ZEROexpo

ZEROexpo er en unik arena for klimaløsninger som viser frem det nyeste innen null- og lavutslippsteknologier og smarte løsninger.

Bli en av 50 spydspisser fra inn- og utland som viser frem klimateknologi og løsninger den 23 og 24. november 2016 på Youngstorget.

ZEROexpo er en unik arena for klimaløsninger som viser frem det nyeste innen null- og lavutslippsteknologier og smarte løsninger. For å skape fremtidenes verdier og arbeidsplasser må vi lykkes med overgangen til grønn særstilling, på utstillingen vil vi vise frem eksempler på innovasjoner som tar oss dit.

I år retter vi fokuset mot klimaløsninger innen fossilfri transport, smarte byer, bioindustri, fornybar energi, klimamaterialer og «Norske løsninger som endrer verden»

På ZEROexpo har din organisasjon en enestående mulighet til å knytte verdifulle forbindelser med beslutningstagere i politikk og på tvers av sektorer i næringslivet. Her kan du utvide ditt profesjonelle nettverk samtidig som du styrker synligheten av deres merkevare ved å vise frem det nyeste av klimateknologier og løsninger. Vår visjon er å presentere løsningene på en måte som engasjerer og inspirerer til handling!

Hvis du har løsninger som du tror passer inn på årets ZEROexpo, ta kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig samtale:

ZEROexpo logo