fbpx
4. mai 2022
Denne artikkelen er over 2 år gammel

Velkommen til Zerokonferansen 24.november

Nå starter billettsalget. Årets konferanse finner sted på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo, og vi ser frem til å igjen kunne samle klimaledere fra politikk, næringsliv og organisasjoner for å diskutere klimaløsninger. 

I 2030 skal verden ha halvert utslippene. Fjoråret ble et viktig klimaår med klimatoppmøtet i Glasgow og regjeringsskifte, men målene som settes skal også nås. FNs nyeste delrapport slår fast at klimapolitikk fungerer. Men vi må ha mye mer, mye raskere. På Zerokonferansen tar vi de viktigste klimadebattene om hvordan vi skal få det til. 

Du kan sikre deg billett allerede nå, på zerokonferansen.no. Det er mulig å delta både fysisk og digitalt. Vi kommer til å tilrettelegge for en god konferanseopplevelse også for deg som velger å følge konferansen via skjermen, eller fra en av våre huber rundt i landet. 

De hundre første som kjøper billett blir med i trekningen av en flytur med verdens første ESA-sertifiserte elfly med Avinor og ei ukes gratis bruk av en Volkswagen ID-bil fra Møller. De 50 første får Early bird-konferansepass til rabattert pris. 

Velkommen til Norges viktigste møteplass for klimaledere!