Hopp til innhold

Nettsiden bruker mørk bakgrunn og lavoppløste bilder for å spare strøm. Du kan slå av denne funksjonen. Les mer

Strømsparing

Kronprinsen deltar på Zerokonferansen

H.K.H. Kronprins Haakon er gjest under åpningen av Zerokonferansen på The Hub 24. oktober.
14. oktober 2024
Kronprins Haakon besøkte også Zerokonferansen i 2021, her sammen med daværende ZERO-leder Sigrun Aasland. (Foto: ZERO/Lars Myhren Holand).

Det er en stor ære og glede for ZERO at Kronprinsen kommer til Zerokonferansen. Kongefamilien viser et sterkt engasjement for klima- og miljøsaken, og vi håper konferansen gir inspirasjon og kunnskap i det viktige arbeidet Kronprinsen gjør for klima og natur, sier Stig Schjølset, daglig leder i Miljøstiftelsen ZERO. 

Kronprinsen vil sitte i salen under åpningssesjonen, og skal deretter se på ulike klimaløsninger i konferansens store utstilling.

Hvert år samler Zerokonferansen klimaledere fra politikk, myndigheter, næringsliv og organisasjoner for å diskutere de viktigste klimaspørsmålene. Konferansen har et bredt og variert program, og en rekke aktuelle og spennende klimaløsninger blir løftet frem både fra scenen og i flere utstillinger. 

På programmet står blant andre statsminister Jonas Gahr Støre, klima- og sikkerhetsanalytiker Erin Sikorsky, energiminister Terje Aasland og klima- og miljøminister Tore O. Sandvik.

Se hele programmet for konferansen her. 

Søknad om presseakkreditering skjer via zerokonferansen.no.

Kontaktperson hos Miljøstiftelsen ZERO:
Hege Kristin Ulvin, kommunikasjonssjef i ZERO: mobil 971 72 650