fbpx
Arrangement – 5. juni 2023

Klimavorspiel for maritim næring

Tid: Mandag 5.juni kl 14.55 – 16.00

Sted: Brim Explorers «MS Brisen», liggende til kai ved Rådhusbrygga/Honnørbrygga

Dette er et fysisk arrangement.

Meld deg på her!

ZERO har gleden av å invitere til Klimavorspiel i samarbeid med Kongsberg gruppen, Grieg Maritime, Höegh Autoliners og Brim Explorer på Nor-Shipping 5. juni. Der vil vi presentere helt ferske tall og analyser for hvordan maritim sektor kan nå omstillingsmålene mot 2030

Landgangen på MS Brisen går ned 14:55 på Rådhusbrygga. Det vil bli enkel servering og drikke. Programmet er ferdig innen klokken 16:00 slik at de som ønsker rekker åpningsseremonien for Nor-Shipping på Rådhuset.

Program:

Under lanseringen vil ZERO presentere en grundig gjennomgang av hvordan den norske maritime næringen kan oppnå sine klimamål innen 2030. Det vil være en unik mulighet til å bli oppdatert på de siste initiativene og strategiene som vil være avgjørende for å redusere næringens klimaavtrykk. Det vil også være mulighet for å mingle og diskutere rapporten med ledende aktører innen den maritime næringen.

ZEROs analyse vil bli kommentert av ledende aktører i bransjen, som Geir Håøy, CEO i Kongsberg gruppen, Elisabeth Grieg, styreleder i Grieg maritim og Bjørnar Skjæran, fiskeri- og havminister (TBC).

Vi håper du vil sette av tid til å delta på denne viktige begivenheten, og ser frem til å ønske velkommen om bord på MS Brisen!

Kontaktpersoner