fbpx
26. mai 2024

Vil du være praktikant hos oss?

Vi er på utkikk etter deg som ønsker å være med på å arrangere Norges viktigste klimamøteplass, Zerokonferansen. Som praktikant vil du jobbe med klimaløsninger innenfor kommunikasjon eller et av ZEROs fagområder; transport, energisystemer, sirkulærøkonomi, maritimt eller industri.

ZEROs ansatte på Zerokonferansen 2023. Foto: Kevin Dahlman/ZERO

En praktikantstilling i ZERO gir unik arbeidserfaring innenfor klimaløsninger, og du vil få muligheten til å samarbeide tett med, og lære av våre dyktige ansatte, som jobber med klimaløsninger gjennom fagarbeid, markedsarbeid, eller kommunikasjon. Når det gjelder kommunikasjon, ser vi særlig etter deg som har erfaring med digital innholdsproduksjon. Kjennskap til Adobe illustrator, Photoshop og Premiere er derfor en stor fordel.

Praktikantperioden varer i tre måneder, fra medio august til medio november. Vi søker praktikanter til både hel- og deltidsstillinger. Aktuelle kandidater blir kalt inn til intervju på forløpende fra mars/april 2024.

Stillingen er ulønnet og vi ønsker derfor at praktikantstillingen er en del av et studieløp.

Interessert? Søknad og CV kan sendes til prosjektleder for Zerokonferansen, Synnøve Andresen Skjelle, på synnove.andresen@zero.no.

Søknadsfrist 16. juni 2024.