fbpx
8. februar 2023
Denne artikkelen er over 2 år gammel

ZERO er Norges beste arbeidsplass

Miljøstiftelsen ZERO er enda en gang kåret til Norges beste arbeidsplass av Great Place to Work. – Skikkelig stas å klare dette igjen, jubler ZERO-leder Sigrun Gjerløw Aasland.

(Foto: ZERO/Kevin Dahlman)

For sjuende året på rad er ZERO kåret til Norges beste arbeidsplass for organisasjoner med under 50 ansatte i frivillig/ideell sektor. I sin årlige benchmarking måler Great Place to Work tilfredshet på arbeidsplassen over tid.

‒ Det er skikkelig stas å klare dette igjen! I ZERO jobber vi hver dag med å finne gode løsninger og drive klimapolitikken og det grønne skiftet fremover. Vi finner stor motivasjon i arbeidet med å løse klimakrisen, og er stolte over jobben vi gjør, sier ZERO-leder Sigrun Gjerløw Aasland. 

‒ Vi har et sterkt faglig og sosialt felleskap, som forsterkes av at vi jobber med verdens viktigste sak. Vi ønsker å ha en god balanse mellom jobb og livet ellers, og medarbeiderne bidrar aktivt og raust hver eneste dag til å skape den fantastiske arbeidsplassen ZERO er, sier hun. 

Kontaktpersoner hos ZERO:

Sigrun Gjerløw Aasland, daglig leder (mobil: 936 83 411)
Hege Kristin Ulvin, kommunikasjonssjef (mobil: 97 72 650)

Hvert år måler Great Place to Work® over 6000 virksomheter og samler tilbakemeldinger fra over 12 millioner medarbeidere verden over. Dette danner grunnlaget for de årlige rangeringer av de beste arbeidsplassene i hvert av de nesten 50 landene de har kontor.