fbpx
13. mars 2024

Møt ZEROs nye kommunikasjonsrådgiver

Elisabeth Bergskaug er nyeste tilskudd til ZEROs kommunikasjonsteam. – Jeg gleder meg til å jobbe for en bedre framtid sammen med de dyktige folka i ZERO, sier hun.

Foto: Nora Presttun Hindenes/ZERO

Bergskaug har bakgrunn som journalist, og kommer fra stillingen som nisjeredaktør for klima og energi i Altinget. Hun ser frem til å jobbe med klimasaken i en ny rolle. 

‒ Klimaendringer, miljøforurensning og naturtap er samlet sett den største utfordringen vi mennesker må løse, for at vi skal kunne leve trygge og gode liv på denne planeten. ZERO jobber konkret med politiske løsninger som kan iverksettes raskt, utgjøre en forskjell, og som er godt faglig utredet av de dyktige folka som jobber her. Jeg gleder meg til å jobbe for en bedre framtid sammen med dem, sier Bergskaug.

I ZERO skal Bergskaug særlig jobbe med kommunikasjon på fagområdene energi og transport, fagfelt hun kjenner godt til fra sitt arbeid som journalist. 

‒ Utslippene må gå mye raskere ned, tempoet i fornybar-utbyggingen må opp, og mer natur må få stå i fred. Det er en spennende utfordring å kommunisere ZEROs politikk rundt temaer som kan være både kompliserte og splittende, men som er så viktige for vår tid, sier hun.


‒ Elisabeth har et sterkt engasjement for klima og natur, og solid og bred fagkunnskap innen ZEROs arbeidsområder. Ikke minst har hun stor forståelse for klimakommunikasjon etter mange år som journalist på feltet. Vi er veldig heldige som har fått henne på laget, sier kommunikasjonssjef Hege Kristin Ulvin i ZERO. 

Kontaktpersoner i ZERO:
Elisabeth Bergskaug, kommunikasjonssrådgiver
Hege Kristin Ulvin, kommunikasjonssjef