fbpx
12. januar 2021

ZERO søker kommunikasjonsrådgiver

Hvem søker vi?

ZERO søker en allsidig og kreativ kommunikasjonsrådgiver med solid erfaring fra operativt og strategisk kommunikasjonsarbeid og/eller journalistikk. Du har kommunikasjonsfaglig eller journalistisk utdannelse og svært god skriftlig formuleringsevne. Ved siden av tradisjonelt mediearbeid, har du god kunnskap om og interesse for strategisk bruk av sosiale medier som kommunikasjonsverktøy. Kjennskap til klima/energifeltet er en fordel, men ingen betingelse. Vi søker deg som har engasjement for arbeidet ditt, jobber selvstendig og trives med variert og spennende kommunikasjonsarbeid i team hvor du selv har store muligheter for å påvirke.

Arbeidsoppgaver

Du vil både jobbe i team med kommunikasjonsavdelingen og samarbeide tett med fagavdelingen for å oppnå synlighet og gjennomslag for ZEROs arbeid for klimasaken. Du vil ha følgende arbeidsoppgaver:    

  • Daglig mediehåndtering og -overvåkning, samt annet løpende kommunikasjonsarbeid 
  • Skrive kronikker og andre tekster i samarbeid med fagavdelingen
  • Bidra til å legge langsiktige strategier for politisk gjennomslag innenfor ulike prosjekter/sektorer 
  • Innholdsproduksjon til sosiale medier og nettsider     
  • Spennende medansvar for kommunikasjonsarbeidet i Zerokonferansen, som årlig samler 1200 beslutningstakere til Nord-Europas viktigste konferanse om klimaløsninger

Hva kan vi tilby?

Vi kan tilby variert og spennende arbeid i et dyktig og engasjerende arbeidsmiljø i en av Norges viktigste miljøorganisasjoner, bredt spillerom i klimadebatten og stort nettverk i politikk og næringsliv. Du vil få mulighet til å påvirke vår kommunikasjon, og kan være med på å forme klimadebatten i Norge og hvordan ZERO benytter kommunikasjonskanaler og arrangement for å sikre gjennomslag. Du vil samarbeide med kollegaer som har bred kunnskap om det siste innen klimaløsninger og delta i prosjekter på en rekke ulike fagområder. Du får være med i teamet som årlig arrangerer Zerokonferansen. Vi gir opplæring i både den faglige og kommunikasjonsfaglige delen av jobben, samt om ZERO og vår metode. Arbeidssted er Youngstorget 1 i Oslo sentrum. Lønn etter avtale.

Dersom du har spørsmål, ta kontakt med rekrutteringsrådgiver Gro Møllerstad hos Hodejegerne AS, tlf. 915 59 752.

Klikk her for å legge inn søknad innen 31.1.2021.